Gitaarworkshops

Gitaarworkshop: Ouder - Baby (6 maand tot en met 18 maand)

Deze workshop vind drie keer achter elkaar plaats en omvat 6 kinderliedjes, geschikt voor engels-taligen en nederlanders. Afhankelijk van de aanmeldingen wordt een keuze gemaakt in welke taal de liedjes zijn. Eigen gitaar mee, eventueel eentje huurlenen kan natuurlijk ook. Met bewegingsspelletjes en zingen met gitaar maken we drie ochtenden van steeds drie kwartier. Eigen instrumentjes voor de baby's zijn ook aanwezig, zelf meenemen mag ook.

Wanneer: woensdagochtend 10, 17, 24 november. Verplaatst naar januari 2022

Waar: Emma centrum

Tijd: 10.00 - 10.45 uur

Kosten: €57

Plaatsen: Er zijn 6 plaatsen beschikbaar.

Opgeven: ook geschikt als kerst kado of sinterklaas kado.

Een leuke ervaring kado geven kan met deze workshop, voor zwangeren en kersverse ouders, en ouders met baby in de goede leeftijd, voor deze workshop ouder en baby.

 

Gitaarworkshops:

  • Beginners
  • Locatie: Utrecht
  • Hoe vaak: 7 keer om de week
  • Kosten: € 180,50 (incl. BTW € 218,40) per persoon. (upas mogelijk!)
  • Duur: 45 minuten
  • Groepsgrootte: 4 of meer personen
  • Wat: In de workshop kan alles voorbijkomen wat als beginner kan lukken. Hedendaagse popliedjes, liedjes van een tijd geleden, klassiekers, kinderliedjes en verjaardagsliedjes zijn een greep uit de mogelijkheden. Akkoorden en tab worden uitgelegd en hoe je je gitaar moet vasthouden en bespelen voor als je dat nog niet weet.   

GitaarWorkshop beginners instap 

 • Groepsgrootte 4 mensen
 • Tijd: 45 minuten, éénmalig
 • Kosten: € 20 (incl. BTW 24,20) per persoon
 • Locatie: Utrecht.

Hieronder een greep uit enkele workshops, kadobon gitaar- en ukelele lessen, die ik in de loop der tijd heb gegeven. Heb je interesse om een gitaarworkshop te volgen of een Gitaarlessen kadobon te geven, neem vrijblijvend Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met mij op.

Via het contactformulier is het helemaal eenvoudig. 

Diverse workshoppers zijn met gitaarlessen doorgegaan! 

Enkele workshops in de afgelopen jaren:

Diverse gitaarworkshops in het paviljoen in het Julianapark in 2019.

Een ukelele workshop als Kerstkado van 7 lessen, januari en februari 2017, voor de zus van een gitaarleerling.

Een Kadobon voor een echtgenoot als kerstkado. 10 gitaarlessen van een half uur, start in januari 2017 en ook weer in 2018.

Een gitaarworkshop gegeven als verjaardagskado, een op maat gemaakte workshop, met o.a. liedjes van de Red hot chili peppers, die met veel plezier is gevolgd in 2016.

Een gitaarworkshop in juni en juli 2015, vijf vrijdagen van anderhalf uur, voor een groep van drie volwassenen. Het zelfgekozen repertoire uit de bundel eigenwijs en muziek van John Renbourn werd door mij aangevuld met andere folk- en kinderliedjes. Enkelen waren zo enthousiast dat zijzelf of hun zoon ook gitaarles kwamen volgen daarna!

De Workshop gitaar in 2014 van 2 1/2  uur, aangevraagd door drie muziektherapeuten, als uitje. We hebben veel zangnummers gedaan en de kelen flink gesmeerd. Een hele middag dikke pret.

Workshop gitaar van een uur, voor een aankomende conservatorium student. Ik ben blij dat ik haar weer een stukje verder kon helpen.

Gitaarworkshop in 2013, een middag van drie uur als verjaardagskado van een dochter aan haar vader. Het door hen gewenste repertoire bestond uit liedjes van o.a. Jaap (Joop) Visser (Fischer), Bob Dylan, Boudewijn de Groot, John Denver.