Tarieven gitaarles

Gitaarlessen en ukelelelessen vinden plaats in mijn ruime lesruimte met 1 1/2 meter afstand, of online, volgens onderstaande tarieven. Voor volwassenen zijn er strippenkaarten, met een beperkte geldigheidsduur. Met je Upas kun je ook lessen afnemen. Plan je eerste gitaar-, of ukelele les.

 

Eerste gitaarles of ukeleleles

  • 30 minuten €15 voor iedereen

Gitaarles en ukelele tot 8 jaar

  • 20 minuten €17

Gitaarles en ukeleleles 8 tot 21 jaar

  • 30 minuten €20
  • 45 minuten €29

Gitaarles en ukeleleles 21 jaar en ouder

  • 45 minuten 36
  • 60 minuten 48

Duogitaarles, ukeleleles 8 t/m 20 jaar.

  • 45 min. duoles p.p. €20 

Duoles 21 jaar en ouder

  • 45 min. duoles p.p. €29

Algemeen 

Een eerste gitaarles of ukeleleles is 15.

Kinderen en jongeren (tot 21 jaar), of hun ouders, kunnen per kwartaal betalen, dat levert ook korting op. Betaal je liever per maand dan gelden bovenstaande tarieven.

Jonge kinderen vanaf 5 jaar tot en met 7 jaar krijgen 20 minuten gitaar-, of ukeleleles. De spanningsboog wat betreft concentratie is niet zo als bij volwassenen. De gitaar-, of ukelelelessen zijn speelser en persoonlijk gericht op hoe het kind de stof het beste opneemt. Oefenen is voor hele jonge kinderen niet op een stoel zitten, maar onderdeel van het dagelijks leven, tussendoor, vrolijk, speels en op ontdekkingstocht. De gitaar of ukelele is makkelijk even tussendoor te pakken, aan te raken, er langs te vegen, te aaien en dergelijke.

Volwassenen kunnen met een strippenkaart gitaarles of ukeleleles volgen. De strippenkaarten zijn voor een bepaalde periode geldig. Neem Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op of via een contact formulier, voor een overzicht van de tarieven.

Hoe werkt gitaarles en ukeleleles

De eerste gitaarles of ukeleleles is een kennismakingsles. Daarna bepaal je of je elke week les komt volgen, om de twee weken, of op onregelmatige basis.

Een factuur wordt aan het begin van het kwartaal, of de maand, via mail opgestuurd. Indien gewenst stuur ik een tikkie met betaallink.

Ik houd me aan de schoolvakanties. Voor mensen die graag doorgaan met de lessen kan dat.

Strippenkaarten dienen binnen een bepaalde tijd gebruikt te worden. Lessen van 10 of 20 keer zijn mogelijk en dienen vooraf betaald te worden, dit kan in twee termijnen.

Je upas kun je meenemen, zodat ik die kan inscannen en met het bedrag wat erop staat betaal je de lessen volgens de tarieven. Is het bedrag op van je upas, dan betaal je weer zelf de tarieven zoals hierboven genoemd.

Ben je steeds ernstig te laat met betalen, moet ik tot mijn spijt de gitaarles of ukeleleles met jou of je zoon of dochter opzeggen.

Afzeggen

Belangrijk: Een les die je niet kan volgen moet je een dag van tevoren afmelden, anders breng ik het lesgeld in rekening. Ook bij ziekte van de leerling op dezelfde dag gemeld kan ik helaas geen restitutie geven. Ik houd namelijk de dag en tijd speciaal voor jou gereserveerd en kan dan niet een andere betaalde activiteit daarvoor in de plaats zetten zo snel.

Gemiste gitaarlessen ukelelelessen, mits op tijd afgezegd, kun je weer inhalen. Er is geen restitutie mogelijk van de lessen.

Opzeggen

Wil je niet verder dan dien je dit aan te geven voordat je laatste les geweest is, wel zo netjes. Hierbij geldt ook, wat je reeds betaald hebt, of overeengekomen bent, kan ik helaas niet terugdraaien. 

Bij mij is iedereen welkom.